Falla NaJordana

  • 2017-Cabecera01
  • 2017-Cabecera06
  • 2017-Cabecera04
  • 2017-Cabecera09
  • 2017-Cabecera07
  • 2017-Cabecera05
  • 2017-Cabecera08
  • 2017-Cabecera02

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

UN ANY MÉS, DE GERMANOR AMB LA MAJOR 

Trobada de germanor amb la Falla de la Plaça Major de Carcaixent, sempre en memòria de Josep Pastor finat company que va pertànyer a ambdós col·lectius fallers.

El passat dia 9 de juny, va tenir lloc una nova jornada de convivència amb els nostres amics i amigues de la Falla Plaça Major de Carcaixent. Enguany, però, l’habitual partit de futbol, a manca de jugadors i jugadores, fou reemplaçat per activitats culturals en el nostre barri i un dinar de germanor en la nostra seu social.

Amb motiu d’esta fita l’ambaixada de “La major” tingué l’oportunitat de gaudir d’una visita guiada a càrrec de Ricard Català i Alejandro Lagarda –membres de l’Associació d’Estudis Fallers i col·laboradors habituals de Na Jordana- en la Casa dels Roques Museu del Corpus de València i pels principals llocs del barri del Carme; a través dels seus monuments, històries i anècdotes.

En acabant, va aplegar el moment d’acollir als nostres amics i amigues. De bon grat, al voltant d’unes paelles, vam compartir una estona d’amical conversa que va concloure amb les paraules del president de la comissió de la falla de la Plaça Major de Carcaixent – Fernando Castelló Vaya-  i del nostre president – Pere Borrego Pitarch- els qui van fer palesos aquells trets en comú entre ambós col·lectius que han contribuït a forjar els nostres lligams d’amistat durant més de trenta anys: el verí per la festa, l’estima pel teatre i la defensa dels nostres trets identitaris com a poble. Seguidament va tenir lloc, l'intercanvi de detalls entre els màxims i les màximes representants d'ambdues comissions, per part de la comissió de la Plaça Major els i les representants del exercici 2019, Patricia Estrada Flores, Claudia Peñalva Vargas, Esther Puertos Ahuir, Jaume Bifante Marcos i Nacho Acosta Sabater; per part de nostra comissió, els i les representants de 2018: Anna Maria Nave Fullana, Nuria Llopis Borrego i Oliver Martínez Castelló.

Sempre amb el desig que la vinculació i l'amistat puga seguir per molts anys més, s’acomiadarem  fins al proper encontre.

En 2019.. ens veiem a Carcaixent!.

 

Representants

Monuments

Tirant de Lletra