Falla NaJordana

  • 2019-Cabecera08
  • 2019-Cabecera04
  • 2019-Cabecera02
  • 2019-Cabecera07
  • 2019-Cabecera05
  • 2019-Cabecera06
  • 2019-Cabecera03
  • 2019-Cabecera01

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

ENDAVANT, REPRESENTANTS DE NA JORDANA 2020! 

Aridana Ángeles Pérez i Sofia Recio Pardo es converteixen des de hui, en les nostres màximes representants, prenent el relleu de Diana i Claudia a les quals estem molt agraïts pel seu generós esforç pel nostre col·lectiu durant tot l'exercici.

Acabada l'última junta general abans de l'estiu, nostre president executiu, Pere Borrego Pitarch, amb el suport unànime de la resta de la comissió, va fer públics el noms de les representants de Na Jordana per a les pròximes festes falleres de l'any 2020. Però, això no va ocórrer de la forma a la qual estem acostumats, si no que després d'un audiovisual que repassava les falles plantades en la nostra demarcació des de l'any en què van nàixer les nostres falleres majors, a poc a poc es va anar revelant el rostre d'estes, així com el de la Regina del casal, davant l'aplaudiment i emoció de tots i totes els i les presents.

Però, la major sorpresa va ser per a la nostra fallera major, qui no sàvia en absolut que seria ella qui ens representarà el pròxim exercici. Així doncs, Ariadna Ángeles Pérez, s'assabentava in situ del seu nou estatus faller el qual va rebre amb llàgrimes d'alegria al costat de les de la seua tia, Nunci Pérez (regina del casal 2020) i Sofia Recio Pardo (fallera major infantil 2020).

Sofia s'incorpora enguany a la nostra comissió, però compta amb un ampli historial faller per part de la seua família. La seua àvia Amparo Jiménez Morte va ser fallera major de la falla Conde de Torrefiel - Marqués de Montorltal en els anys 1971 i 1972 i la seua família manté una estreta relació amb la germana de Josep Alarte, l'actor-autor-director que va revolucionar el món del teatre en la nostra falla i a qui en tanta estima se li té en aquest col·lectiu. Resident en el barri el Carmen, Sofia, va començar a inquietar-se pel món de les falles fins al punt de voler formar part de la nostra comissió amb l'esperança de poder representar-nos com a fallera major infantil algun dia.

Al costat de Sofia, compartirà regnat nostra volguda Ariadna, Ari per a tots els jordaners i jordaneres. Fallera des que va nàixer, liderarà enguany per mèrits propis els valors del col·lectiu en el qual ha crescut, conviscut i on s'ha format com a activa fallera de base des que va nàixer. Ja ens va representar a nivell infantil l'any 2006, coincidint amb el mateix any que la seua gran amiga Nuria Llopis representava a tots els fallerets i falleretes de la ciutat de València com a fallera major infantil de València. Arí, no ha pogut tindre millor influència fallera, és filla d'Enric Ángeles (vicepresident de Na Jordana) i Marisa Pérez, qui va ser fallera major l'any 1985. A més, neboda d'Encarnación Pérez, Nunci, (vicepresidenta de Na jordana i fallera major l'any 1983). Justament esta última acompanyara a la seua neboda enguany com Regina del casal, càrrec que honoríficament sol ostentar algún o alguna familiar de la fallera major o la fallera major infantil per a homenatjar la seua trajectòria vinculada a la nostra comissió.

Encara que ara com ara, encara no hem fet públic qui serà el nostre president infantil, si hem de comunicar que el nostre president Pedro Borrego Pitarch, complirà durant el pròxim exercici 20 anys al capdavant del col·lectiu jordaner, des que l'any 2001 prenguera el relleu de mans del seu pare i anterior president Pedro Borrego Galindo.

Als tres, volem desitjar-los el millor i transmetre'ls les felicitacions de tots els nostres fallers i falleres que com ells i elles estan desitjant que siga un any ple d'èxits, felicitat i objectius complits.

Amunt Na Jordana!.

Representants

Monuments

Tirant de Lletra