Falla NaJordana

  • 2019-Cabecera03
  • 2019-Cabecera07
  • 2019-Cabecera05
  • 2019-Cabecera06
  • 2019-Cabecera01
  • 2019-Cabecera02
  • 2019-Cabecera08
  • 2019-Cabecera04

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

MENUDA PRESIDENTA! 

Els temps evolucionen i Na Jordana, sempre al capdavant de la progressió pel canvi torna a donar exemple d'igualtat, tolerància i tendència.

Al llarg de l’acte de presentació de projectes per a l’exercici 2019-2020, que va tindre lloc el propassat divendres 13 de setembre a la seu social de Na Jordana,  el president de l’executiu de Na Jordana, Pere Borrego Pitarch va desvelar el nom de la persona que junt a Sofia Recio Pardo ostentarà la màxima representació del col·lectiu de les xiquetes i xiquets de la nostra comissió per a les properes festes falleres.

En la seua intervenció el veterà cap del col·lectiu argumentà: “Els temps evolucionen i la festa avança alhora que la dona va assumint competències plenes en la societat i en la Festa. Som una falla capdavantera i els valors de Na Jordana s’adquirixen des de que els xiquets i xiquetes de pertanyents a ella son ben menuts. Per això enguany els infantils d’esta falla tindran presidenta i no president “. Tot seguit va fer públic el nom D’AITANA MIRALLES LÓPEZ, fallera des què va nàixer -i això fou un 17 de març de 2007! - i component de la comissió menuda de Na Jordana  entre 2015 i  fins a l’actualitat. Una xiqueta ben estimada per la comissió i molt coneguda en l’àmbit del teatre faller i festiu, perquè el proppassat exercici va rebre el 1r premi a la millor actriu en el concurs infantil de presentacions falleres i també va participar en la representació dels milacres de l’Associació vicentina de l’Altar del Carme. Ha sigut, a més,  habitual mestreta de cerimònies en els actes de presentació de projectes i de les propostes betlemístiques de la comissió, és a dir, tota una artista que de segur serà millor presidenteta. Enhorabona, Aitana!

Fotografies: Adolfo Gonzalez i Antonio Cortés.

Representants

Monuments

Tirant de Lletra