Falla NaJordana

  • 2019-Cabecera04
  • 2019-Cabecera08
  • 2019-Cabecera01
  • 2019-Cabecera05
  • 2019-Cabecera07
  • 2019-Cabecera02
  • 2019-Cabecera06
  • 2019-Cabecera03

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

MIRACLE, TENIM FALLA! 

El passat divendres 13 de setembre, en la nostra seu social, va tindre lloc l'acte de presentació dels projectes que Na Jordana promourà al llarg de l'exercici 2019/2020, tot incloent la imatge de les nostres dos falles així com la completa agenda que ens tindrà ocupats fins al pròxim mes de març.

Para tal efecto, la tabla de actores y de actrices de Na Jordana-Teatre representó un breve sketch en el que -entre puritanas, un demonio tentador, dos ángeles bastante despistados, una coreografía con sabor a plegaria  y una familiar Sibila- se anunciaba el milagro mediante el cual, un año más, se inicia el ciclo cultural de nuestra comisión que culminará con la flameante rúbrica de la fiesta con la llegada de la primavera.

Per a tal efecte, la taula d'actors i d'actrius de Na Jordana-Teatre va representar un breu sketch en què  -entre puritanes, un dimoni temptador, dos àngels bastant despistats, una coreografia amb sabor a pregària  i una familiar Sibil·la- s'anunciava el miracle mitjançant el qual, un any més, s'inicia el cicle cultural de la nostra comissió que culminarà amb la flamejant rúbrica de la festa amb l'arribada de la primavera.

L'acte –conduït per Núria Llopis Borrego, Alejandro Lagarda, María José Gallego i Juan Benavent- va seguir amb el desglossament de tota la programació de l'any, la presentació dels responsables de la imatge gràfica del pròxim Tirant de Lletra i del IV Aplec Tirant de Xirimita i Tabal – Pablo Mestre i Martín Forés Sanz- i dels encarregats de la nostra falla infantil 2020 -Miguel Hache- i de la nostra falla gran 2020 –Carlos Corredera i Mario Gual-. Sense oblidar la intervenció de la secció infantil –Guillem Borrego, Maria Albella, Irene Martín i Guille Villena- que, abillats a la manera de “La casa de papel”,  ens anunciaven als responsables de la presentació infantil –Alejandro Lagarda-, de la presentació gran –Jesús Peris- i dels versos de la nostra falla gran –un any més, Jesús I. Català-.

Després d'un repàs de tot el que està per vindre de manera audiovisual i la imposició de mocadors als nostres artistes i col·laboradors, tocava  presentar el projecte dels nostres cadafals. Després de donar a conèixer la imatge de les dos obres que en sis mesos gaudirem a peu de plaça, va arribar el moment d'escoltar als seus creadors. Miguel Hache, Mario Gual i Carlos Corredera van dirigir unes sinceres paraules d'agraïment a la comissió, revelant no solament el contingut dels projectes sinó també manifestant la seua il·lusió i voluntat en un exercici prometedor.

Finalment, hi va intervenir el nostre president -Pere Borrego Pitarch- qui, a més d'agrair la participació en l'acte i subratllar l'esperit innovador des de la tradició que sempre ha manifestat Na Jordana, va anunciar una formidable notícia: per primera vegada, el càrrec de la presidència infantil l'ocuparà una xiqueta, Aitana Miralles López; com a signe dels nous temps en els quals Na Jordana desitja continuar sent una falla en l'avantguarda de la festa, fent que els valors de la nostra comissió s'adquirisquen des que els xiquets i les xiquetes que pertanyen a ella són ben menuts.

Després del sorprenent i il·lusionant anunci, va ser el torn dels brindis del nostre president  junt amb les persones que han assumit  les funcions executives i simbòliques de Na Jordana per al present exercici: la nostra fallera major 2020 –Ariadna Ángeles  Pérez-, la Regina del casal 2020 –Nunci Pérez Torres-, la nostra fallera major infantil –Sofia Recio Pardo- i la nostra presidenta infantil –Aitana Miralles López-; que van formular els millors desitjos per a un any en què els miracles arribaran per a tots aquells i aquelles que lluiten per aconseguir-los.

Després de la fotografia de família, els convidats i les convidades i la comissió van gaudir de l’àpat disposat per a l'ocasió en una de les primeres nits d'alegria i trobada en la nostra seu social.

Representants

Monuments

Tirant de Lletra