5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PER MOLTS ANYS! 

El propassat 17 de maig, assistíem a la prestrena a València, de “Adiós Arturo”, el nou muntatge que la companyia de teatre La Cubana estarà representant al teatre Olympia fins al 17 de juny.

Habituals i incondicionals seguidors de la companyia, des de 1997, quan per primera vegada, un personatge fictici, l’ Estrellita Verdiales, de l'espectacle “Cegada de amor”, va ocupar el càrrec de fallera d'honor de Na Jordana, hem estat presents en totes les seues estrenes.

L’avenir, va unir la trajectòria d'un dels grups de teatre de major projecció en tot el territori espanyol al d'una comissió fallera, des dels seus orígens marcada pel teatre que, salvant les distàncies, també feia de la improvisació i el contacte directe amb el públic la base de tots els seus espectacles. I d'aquella casual relació va sorgir una sòlida i profunda amistat, quallada de mútues col·laboracions. Nosaltres ens deixem menjar el coco per ells, els acompanyem “Una nit d’òpera”, ens presentem al reality “Mamá quiero ser famoso”, vam repicar “Campanadas de boda” i vam acudir al vetlatori del nostre amic comú Arturo.

Ells no van dubtar a participar en “Les Golfes del Tirant”, a ser art i part del  del videoclip del 125 aniversari de Na Jordana, ni a protestar pel fet que J.C.F. ens relegara en el seu moment del Concurs de Presentacions Falleres en la seua participació en diferit en la nostra presentació “No!” (2015).

Vint-i-un anys fa d'aquell amor a primera vista i des de llavors és grat costum obrir-los les portes de la nostra casa, com ells ens han obert sempre la del teatre i la del seu obrador, per a conviure, menjar i compartir eixa mútua i comuna passió pel teatre. Així el dissabte, 2 de juny, després de compartir taula i anècdotes, el nostre president –Pere Borrego Pitarch- va transmetre aquest missatge d'agraïment als qui per la seua col·laboració i amistat ja són com de la família jordanera. Les nostres màximes representants de 2018 –Nuria Llopis Borrego i Anna Maria Nave Fullana- van fer lliurament de la insígnia i del mocador de la falla als amics i amigues de La Cubana per a realitzar posteriorment una foto de tota la família.

Per molts més èxits, amics!.

{oziogallery 676}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra