1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

DESCAN-SE EN PAU XIMO APARISI FAUBELL

“Parece que fue ayer cuando se fue, al barrio que hay detrás de las estrellas. La muerte que es celosa y es mujer, se encaprichó con él y lo llevo a dormir, siempre con ella”.

Amb estes paraules del cantautor Fito Pàez vam  rebre a Na Jordana, per segona vegada este any, la colpidora notícia de la mort d’un dels nostres companys: Ximo Aparisi Faubell. I un altra vegada ens deixà a la porta d’una cita de la qual sempre era entusiasta participant: el Tirant de Lletra. Un colp dur i un nou revés per a nosaltres.  

Component actiu de la comissió des del 1976 a la comissió infantil, després de la comissió executiva i faller de socarrel, va ser delegat de festeigs, arxiver bibliotecari, delegat de foment i cultura, delegat d’assumptes de JCF i vicesecretari. També, però, reconegut apassionat del teatre. A l’any 1992 es va estrenar com a director del més menuts en la presentació infantil “El somni”,  i des de sempre ha participat com a membre imprescindible de Na Jordana teatre sent guardonat amb diversos premis del concurs de presentacions de JCF.

Ens deixà “Apa” faller, amic i company, d’eixa generació  de joves que van fer possible el canvi en esta Festa i en esta falla. Doncs una maleïda malaltia ens l'ha furtat sobtadament. No més feia uns dies que es trobava, com sempre il·lusionat, preparant junt a la resta de companys i companyes la presentació de projectes d’este exercici, encara que des de una segona barrera degut a la seua situació però amb la mateixa il·lusió que els i les representants als que va traslladar la seua voluntat de compartir amb ells i elles esta nova aventura jordanera a la seua comissió, perquè duia a Na Jordana a la sang. La mort traïdora se l’ha endut a dormir sempre amb ella, de repent, sense deixar-nos reaccionar.

Des d’ací volem dedicar-li, per part d’esta colla de companys i companyes a qui deixa, una darrera forta ovació pel seu quefer i per la seua estima. Potser s’haja baixat per a ell el teló de la vida, però mai ho farà el teló del nostre record.

Descanse en pau XIMO APARISI FAUBELL.

{oziogallery 690}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra