1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PLUJA DE PREMIS PER A NA JORDANA EN LES PRESENTACIONS

El passat dilluns dia 25 de febrer es va fer públic la fallada del jurat de presentacions, en el qual Na Jordana ha tornat a obtindre un magnífic palmarés.

La presentació major, “La transfiguració de la fada verda” de Jesús I. Català, es va fer amb el 2n premi de presentacions, 1r premi a la direcció –per a Ilión Trebicka, Jesús I. Català i Pere Borrego Pitarch-, el 1r premi d'actriu per a Nuria Llopis Borrego, pel seu paper de la “fada verda”, personificació al·legòrica de la beguda que va inspirar a tants i tantes artistes abans de la seua prohibició a París i el 2n premi d'actor per a Vicent Borrego Pitarch, pel paper de l’empresari Charles Zidlesr, impulsor de nombrosos referents de l’entreteniment parisenc, com ara l’Hipòdrom del Pont de l’Alma i els seus espectacles de circ, o el café teatre del Jardin de Paris. Zidler s’associà amb Josep Oller per fundar el Moulin Rouge i la Sala Olympia. Després de la dissolució del binomi d’empresaris al 1892, Zidler dirigí algunes de les grans cavalcades del carnestoltes de París.

Pel que fa a la presentació de la nostra fallera major infantil, Claudia Guillen, que tornava enguany al concurs de presentacions amb l'aproposit “Fils”, escrit per Alejandro Lagarda, va obtindre el 3r premi de presentació, el 1r premi a la millor actriu per a Aitana Miralles López i el 3r al millor actor per a Guillem Borrego Monforte, tots dos pel seu paper de fills d'una de les dues famílies antagonistes protagonistes de la representació.

Novament  Na Jordana ha fet d'una dels seus senyals d'identitat, la cultura sobre les taules del teatre, un altre motiu d'alegria i d'èxit.

Cal destacar que tant entre els parlaments de felicitacions oficials als premiats i les premiades, com en els agraïments d'aquests i aquestes es va fer especial esment al paper de la nostra companya Ariadna Angeles Pérez “la bruixa d’argent” que va compartir grans moments durant la representació al costat de Núria i així mateix el va recalcar aquesta última amb una emotiva abraçada a la seua companya d'escena.

Aprofitem aquesta publicació per a reivindicar novament, un premi als millors muntatges de coreografies en el concurs de presentacions de Junta Central Fallera. 

Fotografies: Antonio Cortés i Arxiu Na Jordana.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra