Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

 TIRANT DE LLETRA 2019

 

Ja han passat dihuit anys des que Na Jordana va proposar   la iniciativa.

...i Tirant continua cavalcant. Galopa amb empenta i amb coratge, enarborant com a úniques divises els penons de la llengua i la cultura que ens identifiquen com a poble i amb un crit d'armes convoca nous allaus de lectores i lectors per fer palesa la seua fama universal i la seua modernitat. És molt bon estratega i en la batalla que encapc;ala només empra armes contundents i molt nostrades: la música tradicional de dolc;aina i xirimita, l'espetec de la pólvora en forma de morters i canterelles, una enxaneta que ens somriu i fa l'aleta, la magia del vers poetic; la saviesa d'una mostra expositiva, un berenar infantil de lletres i xocalata o l'humor d'un col-loquier molt corrossiu i més after.

Una lluita constant la seua, perque l'esplendor que valencianes i valencians vam assolir durant el segle XV continue enlluernant la cultura occidental per mitja de l'art, de les lletres, de la ciencia, de l'esport, del disseny, de la festa i de la sana convivencia cívica i ve1nal.

Vols unir-te a la batalla? Nosaltres de bell nou allí estarem, a peu de guerra. Amb les portes de la nostra seu social obertes de bat a bat i disposats i disposades a lluitar pel que és nostre i a rebre't perque et sumes a la causa.

Per que no vens i lliges un fragment de la novel-la en companyia d'uns altres? Per que no vens a retrobar la teua cultura i les teues tradicions?

Si ho fas igual coincidixes amb un veí o una ve1na, un company o una companya, un faller o una fallera, un músic o una cantant, un escriptor, un poeta o potser una novel-lista, un dissenyador o artista, una política o polític, un o una esportista, una actriu o un actor i una o un periodista, perque mai no hi solen faltar.

Llig en bona companyia, fes patrimoni amb nosaltres i participa en esta iniciativa consolidada, tant teua, com nostra. Una proposta que ens unix i resta oberta a la participació ciutadana.

Vine a tirar de lletra, que Na Jordana t’espera.

 

 

PROGRAMA XIX EDICIÒ