Falla NaJordana

  • 2017-Cabecera07
  • 2017-Cabecera02
  • 2017-Cabecera08
  • 2017-Cabecera01
  • 2017-Cabecera09
  • 2017-Cabecera04
  • 2017-Cabecera05
  • 2017-Cabecera06

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

 

   

NA JORDANA ERA UNA FESTA! 

El passat dissabte dia 8 de setembre, en la nostra seu social, va tenir lloc la presentació interna per a fallers/es, amics/gues, col·laboradors/es i mitjans; dels projectes que Na Jordana desenvoluparà al llarg de l'exercici 2018/2019: els esbossos de les falles que el pròxim mes de març lluiran en la nostra demarcació i el desglossament de la completíssima agenda d'activitats que hem preparat per als pròxims mesos.

Llegeix més...

ENDAVANT, REPRESENTANTS DE NA JORDANA 2019! 

Al final de la Junta General extraordinària de 18 de juliol, el president de l'executiu de Na Jordana, Pere Borrego Pitarch, amb el suport unànime de la resta dels i de les components de la comissió, va fer públics el noms dels quatre representants simbòlics de Na Jordana per a les pròximes festes falleres.

Llegeix més...

I PEL JULIOL, LA MARE DE DÉU DEL CARME! 

Com cada any, en les vespres i en el Dia de la Mare de Déu del Carme (15 i 16 de juliol), els nostres representants van participar amb altres falles del sector en les activitats programades per la confraria de la parròquia de la Santíssima Creu, en honor de la patrona del barri.

Llegeix més...

UN ANY MÉS, A LA LLUM DE LES FOGUERES! 

El passat 21 de juny la nostra associació cultural fallera, encapçalada pels nostres màxims representants de 2018 (Pere Borrego Pitarch, Nuria Llopis Borrego, Oliver Martínez Castelló i Anna Maria Nave Fullana) va fer novament les maletes per a participar de les activitats festives de les fogueres de Sant Joan a Alacant.

Llegeix més...

UN ANY MÉS, DE GERMANOR AMB LA MAJOR 

Trobada de germanor amb la Falla de la Plaça Major de Carcaixent, sempre en memòria de Josep Pastor finat company que va pertànyer a ambdós col·lectius fallers.

Llegeix més...

Representants

Monuments

Tirant de Lletra