Falla NaJordana

  • 2017-Cabecera01
  • 2017-Cabecera05
  • 2017-Cabecera06
  • 2017-Cabecera07
  • 2017-Cabecera09
  • 2017-Cabecera02
  • 2017-Cabecera04
  • 2017-Cabecera08

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

   

XVII FESTA PER A TOTS 

El passat divendres 13 d'octubre es va inaugurar, en el recinte d’exposició de l'esplanada del C. C. Nuevo Centro, una nova edició d’Una Festa Per a Tots, on la nostra Associació Cultural Fallera junt a la resta de les falles de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), va presentar els projectes per al exercici 2017/2018. Un any més també es van poder vsitar els projectes de les falles municipals del proper exercici faller.

Llegeix més...

CLAUSURA DE LA XVII EDICIÓ DEL TIRANT DE LLETRA AMB NOM DE DONA 

El diumenge dia 8 d'octubre va tenir lloc la clausura oficial de la XVII edició del Tirant de Lletra amb la lectura dels últims capítols de la novel·la en el pati del Palau de la Generalitat per tercer any consecutiu.

Llegeix més...

TOTA UNA SETMANA TIRANT DE LLETRA 

El passat dilluns, 2 d'octubre, va començar en la nostra seu social la lectura de la versió dramatitzada del “Tirant lo Blanc” de Joanot Martorell, adaptada per Anna Marí, Josep Daniel Tormo i Josep Vicent Valero (Crit companyia de teatre); amb tots els lectors que han volgut compartir esta activitat cultural que compleix la seua XVII edició.

Llegeix més...

SESSIÓ D'OBERTURA DEL XVII TIRANT DE LLETRA 

El claustre del Centre Cultural del Carme torna a ser el protagonista de la lectura anual del Tirant Lo Blanc.

El passat diumenge 1 d'octubre, en el claustre Centre Cultural del Carme, va tenir lloc la sessió d'obertura de la present edició del Tirant de Lletra, la lectura col·lectiva de la novel·la “Tirant lo Blanc” amb motiu de la commemoració del Dia de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...

CONCERT RECITAL ‘COBLES PER LA LLIBERTAT’ 

Poesia i llibertat van inundar la Sala Alfons el Magnànim, en un concert recital organitzat per  Na Jordana

El passat divendres 29 de setembre, en el saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural de la Beneficència, va tenir lloc el recital poètic i coral “Cobles per la llibertat” en el context de les activitats desenvolupades per l'Associació Cultural Falla Na Jordana amb ocasió del  XVII edició del Tirant de Lletra.

Llegeix més...

Representants

Monuments

Tirant de Lletra