3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

GRÀCIES A 12.902 PERSONES EL GRUP “ELS CLÀSSICS MAI NO MOREN” ÉS INDULTAT DEL FOC

Quan les propostes de Na Jordana no depenen de cap criteri subjectiu sempre obtenen el reconeixement que benmereixen. Així, la comissió del Carme, amb l’indult del grup amb què concorregué a l’Exposició del Ninot de 2013 ha esdevingut aquella que ha aportat més grups i figures de gran format  al Museu Faller.

El conjunt de Sergio Penadés que representa un iaio llegint-li l’Odissea a la seua néta en un jorn hivernal incrementa la contribució de Na Jordana a la Festa i també al patrimoni inmaterial de la humanitat. Ho vullguen o no aquells que tracten d’imposar el seu criteri sobre el que han de ser o no han de ser les Falles, un bocí d’”Odissea”  ja ha fet història, com també ho farà el Cavall de Troia 3.0, icona indiscutible per a l’avenir de les Falles. Dins d’uns anys caldrà que feu memòria per recordar qualsevol dels motius principals d’aquells cinc caramulls que, segons alguns, són els millors d’enguany.

Per celebrar l’indult aquell dia 15 de març Na Jordana feu festa a ritme de batucada tot i passejant a muscles per la demarcació l’immortal escena.

   

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra