3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

UN PREMI QUE ES QUEDA MENUT PER A UNA GRAN ODISSEA, TOT I QUE ESTÉ EXPRESSAMENT CONCEBUDA PER ALS XIQUETS

Tercer premi. Per a experts en Belles Arts? Per a guionistes de prestigi? Per a reputats creadors? Per a un grup d’experts que garantitzen fer ús d’un criteri assaonat?  No, tan sols  per al jurat designat per J.C.F..

Per a un grup de persones que potser hagen vist moltes falles, però, que  mai  no han constituït ni art ni part en el procés de realització de cap d’elles, ni tampoc  no han tingut la satisfacció de tindre  als seus emplaçaments una falleta de la qualitat d’aquella que van jutjar.

El “m’agrada o no m’agrada” no és suficient per a valorar l’esforç d’un geni de les falles, ni molt menys un producte final pulcre, didàctic, documentat, enginyós, tècnicament estudiat, infantil, estèticament perfecte i amb una clara lectura fidel a l’ordre dels principals passatges de l’obra que, algun d’ells, malgrat les nostres indicacions, es va negar a fer.

Tercer per a ells. Per a Na Jordana una de les millors falles de la seua trajectòria i una de les obres més rodones de Joan S. Blanch. Gràcies per buidar-te, mestre.

{oziogallery 614}   

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra