5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NA JORDANA RENOVA AMB JOAN S. BLANCH I CONFIA A ORTIFUS I LATORRE I SANZ LES SEUES FALLES DE 2014

L’ Associació Cultural Fallera Na Jordana, una vegada conclós un exercici mític en la seua trajectòria, novament  ha constituït un equip de treball per a la realització del seu monument de gran format.

L’humorista gràfic, Toni Ortiz, Ortifus, reprén novament amb Na Jordana la seua trajectòria fallera, des què l’any 2000 es responsabilitzara del disseny i seguiment del procés de realització de “Mutacions”, una arriscada i divertida proposta, en aquella ocasió realitzada per Manuel Martín López.

La crítica i un argument travat a partir dels més sorprenents i graciosos jocs de paraules prendran l’any vinent forma i volum de mans del Mestre Major del Gremi Artesà d’Artistes Fallers, Josep Latorre i els seus col·laboradors, Gabriel Sanz i Sergio Penedés.

D’altra banda, la falla dels menuts serà realitzada amb idea, disseny i guió del propi Joan S. Blanch, mestre d’estil i referent per a tota una generació de constructors de falles infantils. En continu procés d’experimentació, l’artista, sorprendrà novament  en l’acabat, la textura i la composició de la seua proposta.

Sens dubte, ambdues  falles respondran a la línea d’actuació pròpia d’esta comissió del Carme, que sol oferir  uns monuments que gaudixen de l’acceptació popular d’un vastíssim  segment de la  ciutadania, independement dels judicis de valor que puga emetre el reduït grup de persones que els avalua o els jutja.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra