2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

Na Jordana 2014 presenta el seu projecte en construcció

Ortifus intentarà plasmar, el seu humor més suggeridor, al projecte de Latorre i Sanz.

Joan Blanc presenta la seua obra, en els 50 anys de falla infantil jordanera.

El dissabte signaran, Ortifus i Latorre, postals de record del projecte

 

Que Ortifus torna a plantar falla no és notícia dins de les comissions falleres d'esta ciutat. De fet, la presentació dels projectes d'especial per al 2014 compta amb l'al·licient de vore a Ortifus tornar a Na Jordana després de 13 anys. Enguany, de la mà de Latorre i Sanz.

El projecte 2014 de l'associació cultural fallera Na Jordana, amb el seu president Pere Boprrego, a la capçalera, presenta el seu projecte en construcció, un esbós fet pel dibuixant del Levante-EMV que representa la mateixa falla dins de les bastides propiss d'una obra de carrer, suggerint lleugerament el lema d'enguany, però sense mostrar tota la sàtira, que habitualment contenen els projectes jordaners.

La unió del taller de Latorre i Sanz, Na Jordana i Ortifus aposta per un humor suggerent, deixant aquell que és evident a banda... Que voldrà dir? Segurament serà la pregunta que els fallers, que es donen cita a la presentació de projectes d'especial (enguany a l'edifici Veles e Vents de València), es faran al veure un banc de fusta amb el típic ninot d'Ortifus presoner de les seues baldes de fusta.

D'altra banda, Joan S. Blanch presenta l'esbós de la falla infantil en el seu 50º aniversari, realitzada amb idea, disseny i guió del mateix mestre d'estil i referent de constructors de falles infantils, que portarà per lema “Conviure” En continu procés d'experimentació, l'artista, sorprendrà novament amb l'acabat, la textura i la composició de la seua proposta.

Sens dubte, ambdues falles respondran a la línia d'actuació pròpia d'aquesta comissió del Carmen, que sol oferir falles que gaudeixen de l'acceptació popular d'un gran segment de la ciutadania, independentment dels judicis de valor que puga emetre el reduït grup de persones que els avalua o els jutja

NA JORDANA
Latorre i Sanz
ortifus.com

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra