3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LA FILMOTECA PROJECTA EL PRIMER DOCUMENTAL EN 3D SOBRE LES FALLES

La Filmoteca de Culturarts (IVAC) va projectar el  passat dimecres dia 18 el film 3D Flames en la seua versió íntegra. Un documental que opta a sis candidatures dels Premis Goya i és candidata també als Premis Gaudí.

3D Flames, és el primer documental que es realitza en tres dimensions sobre les Falles de València centrant-se en com es passa d'una idea d’un artista faller Manolo García a una obra d'art plantada per la falla Na Jordana en 2012 amb el lema “Da Vinci”

La cinta narra els grans moments de la vida fallera com ara, la plantà, la cremà o l'Ofrena, però també els episodis quotidians al taller de l'artista o a la demarcació de la comissió. Tot açò, emmarcat per la banda sonora original realitzada per Borja Penalba.

3D Flames es va estrenar en una versió curta de 43 minuts el passat mes de febrer a l'Hemisfèric i va aconseguir fins al mes de setembre els 30.000 espectadors. La seua versió íntegra va presentar-se al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges.

Després de dit projecció, la sot-directora de Culturarts (IVAC), Nuria Cidoncha, el director de la pel·lícula, Paulí Subirà; el productor executiu, Emilio González; el compositor de la banda sonora, Borja Penalba i el president de la falla Na Jordana, Pere Borrego, explicaren a la concurrència, en que ha consistit aquest innovador projecte àudio-visual produït per Glauka Films, comentant a més a més algunes curioses anecdotes que van ocòrrer durant el llarg periode de la seua gravació.

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra