8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

“La recompensa del treball ben fet és l'oportunitat de fer-ne més”

 Amb esta premissa NA JORDANA torna a confiar la realització dels seus monuments de 2015 a l'artista Joan S. Blanch (falla infantil) i  a Latorre i Sanz Artesanos (falla gran), que enguany seran els responsables de plasmar en volum un projecte de l'il·lustrador Carlos Corredera.

La  magnífica i personal falleta que el 2014  efectuà l'artista d'Algemesí per als menuts de Na Jordana, resultat del seu continu procés d'evolució creativa li ha merescut la plena confiança de la comissió del Carme. Amb la renovació, els fallers i falleres de Na Jordana han volgut fer palesa la seua  admiració per un artista en continu procés d'evolució creativa que ocupa per dret propi un lloc d'honor en la història de les falles infantils. La qualitat de les seues propostes, la constant experimentació amb noves tècniques i materials o l'aportació anual de  fórmules que constituïxen tot un referent per a la professió, són raons de pes perquè Na Jordana, de la seua mà, continue constituint un motiu de garantia i d'aposta per unes falles de contingut, fonamentades en els valors  i ensenyaments  essencials que per als xiquets transmeten.

D'altra banda,  la destresa del taller de Latorre i Sanz (on l'escultor Sergio Penadés esdevé una peça clau) a l'hora d'interpretar fidedignament en volum dissenys i esbossos  dels més diversos professionals de la il·lustració o l'humor gràfic, ha sigut la raó per la qual els ha estat adjudicada la realització del projecte de la falla de gran format, que dissenyarà, maquetarà i coordinarà Carlos Corredera, professional de la il·lustració i el disseny  gràfic, conegut ja dins de l'àmbit faller o de les fogueres d’Alacant, pel seu característic i lúdic estil, un estil  on cada solució plàstica deriva de l'assaig i de la interacció entre formes geomètriques i colors purs.

Sens dubte els monuments que es plantaran el 2015 a la plaça del Portal Nou i al carrer de Salvador Giner, seran dos obres d'autor, dos falles amb una irresistible personalitat, com ho és la personalitat de NA JORDANA

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra