1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NA JORDANA I UNA FESTA PER A TOTS

Na Jordana s’implicà al màxim tant en l’organització com en l’assistència als actes amb què la Federació de Falles de la secció Especial donà a conèixer els seus projectes per a les Falles de 2015 al llarg de  la propassada setmana.

 

Des de dimarts 16 de setembre fins a diumenge 21 els seus components anaren desfilant per l’explanada del Centre Comercial Nuevo Centro per a despatxar productes de la seua particular “botiga”, informar del seu programa d’activitats o impartir tallers didàctics infantívols  a  l’estand de la comissió habilitat en la carpa de col·laboradors. 

Companys i companyes de Falla donaren suport dijous 18 a Aina, Natàlia, Guillem i Pere,  que, amb landós i al so de dolçaina, arribaren al lloc que enguany acollí l’aplec d’activitats per ser presentats junt a Carlos Corredera, Pepe Latorre i Gabriel Sanz a la concurrència i, posteriorment, per a atendre a les autoritats, els mitjans de comunicació i les màximes representants de la Festa de 2014. 

Amerats dels sons de la companyia de l’Escola Spyrit of St Louis, que actuà dijous a la nit, i del tribut que divendres va retre als Beatles el grup musical The Blisters, dissabte  de matí els nostres representants van rebre els diplomes acreditatius dels seus respectius càrrecs i els escuts totes les falles federades, iniciant-se així  l’any en què viuran la Festa de forma més intensa. Grups de whatsapp entre les FM , jocs i rialles entre les FMI i els presidentets i una cerveseta per apaivagar la calor de tots aquells que els acompanyaven. 

Després de la migdiada un col·loqui magistralment moderat per Judith Górriz, on Pepe Latorre va fer palès com d’enriquidora resulta per a l’estètica fallera l’aportació de professionals provinents d’altres àmbits com els de la il·lustració, el còmic o les arts plàstiques, cosa potser en els darrers temps més estesa, però no per això novetosa si considerem l’aportació de Soriano a les falles de Luna o de Rubert o de Dalí a la producció fallera d’Octavio Vicent. 

Tot seguit una desfilada de “fans” captaires d’autògrafs encapçalats pels nostres representants i després la febre del  dissabte nit feta un digníssim play-back  per la Falla Lepant de Benetússer, com a preàmbul d’un sopar de germanor, que els més joves i aquells altres que es ressisteixen a dexar de ser-ho remataren fins a altes hores de la matinada en la discomòbil habilitada a tal fi. 

Diumenge de matí la matinal infantil en què Dani Miquel s’encarregà de recordar als xiquets i a les xiquetes que “ tots els dies a l’escola, amb els seus amics i amigues, amb son pare i amb sa mare i al carrer o en el casal” parlen sempre valencià! I  on el contacontes feu ballar  i vibrar les gentades que s’hi van apropar per adquirir una mica de consciència pobletana. 

.... i de vesprada, la cloenda, el punt i seguit d’un mig any faller, on el nostre presi, Pere, com a vicepresident d’este aplec d’àuries Falles, s’ho ha currat de debò, per a aconseguir que la Festa que fan alguns esdevinga  una Festa Per a tots!.

{oziogallery 629}

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra