6_ICONA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

MAIG FLORIT DE CANTS I LLETRES 

El passat dissabte dia 5 de maig va tenir lloc en el Museu Faller de Gandia la XIII Mostra de Llibrets de la Comunitat Valenciana organitzada per la Junta Federació de Falles de Gandia i l’Associació d’Estudis Fallers amb el títol monogràfic Dones i llibrets. En esta ocasió, el nostre vicepresident de cultura, Vicent Borrego Pitarch, va participar en la taula redona sobre la presència de la dona en la producció i continguts de llibrets; tema directament vinculat amb el nostre llibret 2018, primer premi de llibret de la Generalitat en la ciutat de València.

Eixa mateixa vesprada, ja en la plaça del Carme de València, va tenir lloc la tradicional dansà amb motiu de les Creus de Maig organitzada per l'Agrupació de Falles del Barri del Carme. Dansà precedida per l'ofrena en la Parròquia de la Santíssima Creu per part de les falleres majors del barri, en la qual van participar nostres màximes representants 2018 Nuria Llopis Borrego i Anna Maria Nave Fullana. En la dansà també va participar nostra representant infantil acompanyada del president infantil de Na Jordana 2018 Oliver Martínez Castelló.

Després de la dansà, en la capella de la Mare de Déu del Carme de la mateixa parròquia, va tenir lloc la XIII del Cants del Maig, tradició que fa uns anys va recuperar la nostra associació cultural com bé va recordar en el seu parlament el nostre president Pere Borrego Pitarch i vinculada a la nostra barriada. Els cants a la Verge, interpretats per la rondalla del grup Alimara de la Societat Coral El Micalet i dirigits per Salvador Mercado va tenir el següent recorregut: capella de la Mare de Déu del Carme, Plaza de la Santíssima Creu i illeta enfront del pont de sant Josep als peus de l'escultura de la Verge.

Imatges: Oscar Miralles, Lletres Falleres i arxiu Na jordana.

{oziogallery 674}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra