5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NOVAMENT... UNA FESTA PER A TOTS 

El passat dia 12 d'octubre, junt a la resta de comissions de la Federació de Falles de Secció Especial, va tenir lloc una nova edició d'Una Festa Per A Tots, per tal de presentar públicament els nostres projectes per al pròxim mes de març.

Amb nostres representants –Pere Borrego Pitarch, Diana Rey Pajares, Claudia Guillén Bartual i Guillermo Villena Romero- vam donar a conèixer la falla gran amb el lema “París ben val una falla”, amb disseny de Ramón Pla i realització de Toni Pérez Mena, Carmen Camacho i el seu equip habitual. Amb guió de Na Jordana, la falla és una exaltació a París a través dels seus edificis i icones més representatives amb dos figures centrals que ens transporten una de les èpoques de més esplendor de la ciutat de la llum: el pas del segle XIX al segle XX. Serà precisament l'evolució de la ciutat a través dels seus principals esdeveniments històrics la que establirà la base de guió per al contingut crític de les escenes, adaptant-se a la situació política i social actual.

La falla infantil, de Miguel Hache i Reyes Pe, porta per lema “Penjats d’un fil”. En ella es manifestarà, amb el subtil i particular món de Miguel Hache, com des de ben menuts estem connectats a través d'infinitat de fils que representen les aspiracions i les intencions que molts adults bolquen en els xiquets i que, en moltes ocasions, perverteixen la seua innocència i els aparten de les seues verdaderes il·lusions.

{oziogallery 686}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra