6_ICONA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PROCLAMACIÓ FALLERES MAJORS DE NA JORDANA 2013.

La seu social de Na Jordana s’engalanà de bell nou per a acollir l’acte de proclamació de MARTA RICART PORTOLÉS i d'INÉS BURGOS LUJÁN com a màximes representants de Na Jordana 2013. Fallers, falleres, familiars, amics i falleres majors del Carme i de la Federació de Falles de la Secció Especial acompanyaren Marta i Inés en tan emotiu acte.

Seguint el protocol habitual, les falleres majors del propassat exercici, JÚLIA TÉBAR ATIENZA i MARIA GARCÍA MORÁN, feren lliurament a Marta i Inés d’uns bouquets florals en senyal del traspàs dels seus càrrecs i, després de la projecció d’uns audiovisuals que revisaren els moments més íntims dels seus regnats, tingueren unes paraules d’agraïment per a la comissió i també per a la seues successores, a les quals varen desitjar un regnat tan inoblidable com ho fou el de l’any 2012.

Pere Borrego, president del col•lectiu, ressaltà el fet de trobar-se assistint a una data empeltada de sentiments, un moment en què el cor de Na Jordana es partia i es dividia en dos per exigències de l’avenir. Un avenir que requeria del relleu de les falleres majors de la comissió, totes dos símbols concrets de com esta comissió fallera gaudí de la festa durant un any concret del seu historial.

Tot seguit, les falleres majors d’enguany, emocionades però amb gran serenitat, feren els seus discursos, en els quals agraïren a familiars i fallers el seu suport incondicional i exhortaren a tothom a fer encara més inoblidables el seus somnis a través d’una crida que revifà les il•lusions comunes, l’harmonia i la convivència.

A continuació, va ser proclamada com a REGINA DEL CASAL 2013 Na MARIA DEL CARME LUJÁN PEDRÓN.

L’acte oficial de presentació de Marta i Inés com a falleres majors de Na Jordana tindrà lloc el proper 26 de gener a l’Auditori La Rambleta a les 17 i 22 hores respectivament, mitjançant uns espectacles teatrals a l’estil d’aquells a què ens té acostumats Na Jordana
 

{oziogallery 610}
 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra