5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PARTIT FUTBOL: NA JORDANA - CARCAIXENT

El dissabte 7 de juny, i sota un imponent sol, celebrem el partit que enfronta, de forma amistosa, a la nostra falla amb els nostres amics de la Falla de la Plaça de Carcaixent, emmarcat en la tradicional jornada anual de convivència en memòria del que va ser faller d'ambdues comissions Pepe pastor

Després del preceptiu servei d'honor per part dels representants d'ambdues comissions i les fotos de rigor, va començar el partit després de la xiuletada de l'àrbitre Vedat, que des del centre del camp va realitzar un arbitratge digne d'un mundial. Es van avançar prompte els de Carcaixent, encara que cal dir que després es van portar la dosi Jordanera quan  es va arribar al descans amb un contundent 3 a 1 a favor dels de casa.

Després d'unflar-se a beure aigua, es va reprendre el partit entre els vítores del públic assistent que van animar fins a l'extenuació. Van continuar pujant els gols al marcador fins a un total de 12 gols, com dotze sols, repartits en un contundent *Na Jordana 8 – *Plaça *Major 4.

Per tercer any consecutiu els de el Carmen es proclamaven campions.

A mig dia es va organitzar en la seu social un aperitiu amb magnificència a l'espera que arribaren les suculentes paelles amb les quals es va celebrar el tradicional menjar de germanor.

Després de les postres, i presentat per Julian Pastor, germà de l'homenatjat, qui va haver de prendre un *glopet de *cassalla per a alleujar l'emoció de les seues paraules, es va fer lliurament als futbolistes, ja hidratats amb cervesa, dels trofeus per a les respectives vitrines, així com dels detalls entre els representants que van dedicar unes emotives paraules sobre el significat d'aquest acte per a ambdues comissions.

I després de les copes pertinents i necessàries, quedem emplaçats per a celebrar aquest acte l'any pròxim a Carcaixent. Qui guanyarà? Tots, com sempre

{oziogallery 622}

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra