2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

A LA LLUM DE LES FOGUERES

De nou, des de fa anys, hem gaudit de les fogueres d'Alacant amb els nostres germans de foc de la foguera de Hernan Cortes.

Els nostres representants i un bon numero d'acompanyants hem viscut al costat d'ells, aquestes festes tan apassionants com les nostres falles. Gaudirem des del divendres de vesprada del ambient de la seua barraca oficial, amb un sopar suculent al costat dels seus representants i artistes, enhorabona per el cinquè premi i primer de crítica, i ens quedarem amb la boca oberta davant el grandíssim número de persones que omplien la seua barraca i la seua gran revetla. Enveja sana poder comprovar l'ambient tan diferent que es viu en la nit alacantina.

Com a bons amants de l'art efímer, no hi ha hagut foguera que no hàgem visitat de nit o de dia. I gaudirem de l'ambient especial de la mascletá en la Plaça dels Estels.

I vam viure al costat d'ells el moment emotiu de l'ofrena en la que Gemma i Bego del braç de Xavi i Pere van dipositar el seu ram als peus de la Mare de Deu del Remei. Ens va sorprendre gratament que el nom de la nostra falla fora aplaudit per tot el públic.

Després, més i més festa fins al moment cim de les fogueres, la cremá, amb un ambient espectacular, i amb el qual tanquem la nostra visita d'enguany. Ara, com des del 2003, els toca retornar la visita als amics d'Hernán Cortes.

    

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra