6_ICONA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NA JORNADA TORNA A GUANYAR EL 1r. PREMI DEL CONCURS DE BETLEMS EN LA MODALITAT DE "LLIURE DISSENY" DE JUNTA CENTRAL FALLERA

SOM POCS, PERÒ PER ALS POCS QUE SOM EN SOM PROU.

Ahir es va fer públic el veredicte del jurat  de la XL edició del Concurs de Betlems de Junta Central Fallera 2014 en la categoría A de la modalitat de Lliure disseny que atorgà a nostra Associació Cultural Fallera el 1r. Premi.

Des què el 2005 Na Jordana decidira participar en el certamen amb originalíssimes propostes que sense renunciar el sentit intrinsec d’esta mena d’instal.lacions sempre han estat ambientades en diversos ambits relacionats amb les tradicions valencianes son ja 7 primers premis * els que el col·lectiu ha assolit en esta modalitat.

Enguany el Betlem de cossiols ambientat a l`Albufera de València, ha proporcionat de bell nou el màxim guardó als “jordaners” que plens de satisfacció celebraren al casal els messos i messos de treball que han dedicat per tornar a ser objecte de visita obligatòria durant els dies de festa.

El proper dissabte dia 13, representants i betlemistes junt a la resta de fallers i falleres s’aplegara fins a la plaça de l’Ajuntament per rebre el corresponent premi de mans de la Fallera Major Infantil de València 2015.

{oziogallery 645}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra