4_CULTURA_a.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PRESENTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DE NA JORDANA, 2015

Eren les 9.00 h i Nyas! el sol va eixir del seu amagatall per fer companyia a les nostres representants un dels dies més esperats per elles. Des de les seues respectives llars Natàlia i Aina, a ritme de tabal i dolçaina, es desplaçaren fins al teatre Talia, on  Guillem i Pere, fent les vegades d’amfitrions dels més menuts i dels grans, les esperaven junt als primers espectadors que s’aplegaven impacients a la porta del teatre.

A poc a poc, la sala s’emplenà fins a la bandera i l’ambient d’estrena començà a respirar-se. La capacitat de convocatòria  de la falla que ostenta el rècord de primers premis de presentacions falleres es feia palés un any més. Eren les 11.30 h quan l’emissió dramàtica i televisiva bastida d’humor punyent i una miqueta de caspa que Na Jordana havia preparat a tal efecte començà. Des d’aquell moment, amb un ritme trepidant, es van succeir esquetxos, audiovisuals, coreografies, accions que implicaven la participació activa del públic i com a colofó, un inusual i innovador apoteosi conjunt estèticament impecable que va arrancar els aplaudiments dels espectadors.

Na Jordana demostrà que la competitivitat no fa la dignitat i que la solemnitat no està renyida amb la crítica pròpia de les Falles. I sobretot que dins i fora de l’àmbit del teatre faller no hi ha col·lectius de primera o segona divisió, sinó, quadres escènics que, participen o no en un concurs, sempre serán garant de qualitat.

Enhorabona a l’extensíssim planter d’actorets i actorassos (tots al mateix nivell d’excel·lència), ballarins i ballarines, coordinadors, coreògrafs, regidors i regidores d’escena, realitzadors d’àudiovisuals, guionistes, fotògrafs, jordaners pel món, tramoies, traspunts i participants en els cameos, per la vostra professionalitat. Sens dubte entre tots vam demostrar que formem part d’un tot, del qual sabem mantindre’n dignament el tarannà i el nom, com vé vam deixar palés “Fent festa”.

{oziogallery 646}

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra