5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

JA POTS DELECTAR-TE ON LINE AMB EL LLIBRET DE NA JORDANA D’ENGUANY

La desaparició del llibre imprès és una predicció apocalíptica absurda, perquè tot allò que a hores d’ara constitueix un costum clàssic sempre prevaldrà davant la “borradura” efímera de molts dels suposats estímuls de la modernitat.  Pensem que quan una nova tecnologia arriba,  cal fer ús d’ella com un mitjà i no com un fi i este ha sigut el motiu pel qual hem decidit penjar a la web de NA JORDANA el nostre llibret de 2015.

"Sempre ens restarà el llibret", dèiem els fallers emulant Rick Blaine, per fer al·lusió a l’única manifestació perdurable d’una Festa fugissera en referència a la nostra publicació anual. I som conscients que els llibrets de Na Jordana, ordenats silenciosament en les prestatgeries, ens ajuden a reconstruir la història més íntima de la nostra trajectòria quan ens esgolem pels records que les seues pàgines o continents evoquen.

La contraposició amb els nous mitjans de la modernitat a hores d’ara és inevitable i recomanable, en tant i en quant ens permet d’arribar a un segment més ampli de lectors i lectores, per això atenent al criteri “d” de la base novena per a la valoració de les Ajudes econòmiques destinades a la Promoció de l’ús del valencià en l’àmbit de les festes de les falles, convocades per la Conselleria de Cultura, Educació i Esport de la Generalitat Valenciana, hem optat per mostrar-vos-el en première, sense protocols ni presentació prèvia.

Volem que sigueu vosaltres els autèntics lectors i lectores, els primers a expressar les vostres opinions al respecte i, a tal efecte, en el nostre Facebook vos convidem a què vesseu les vostres crítiques i indiqueu un motiu pel qual considereu que cal llegir-lo.

El 9 de març a les 9, la falla número 9 té previst, malgrat tot, organitzar el tradicional acte d’agraïment als col·laboradors i col·laboradores que l’han fet possible davant els mitjans de comunicació, però, enguany, sereu vosaltres els primers a pronunciar-vos al respecte.

Periòdicament des de hui i fins al dia de la plantà, en què aquells o aquelles que estigueu interessats a tindre un exemplar físic podreu adquirir-lo, el Facebook de Na Jordana us incitarà a llegir-lo i a constituir part activa en la difusió d’una publicació que ha sigut concebuda partint de l’emoció i la diferència com a base per a la seua realització.

Que gaudiu pàgina a pàgina d’ell, tant o més, com nosaltres ho hem fet mentre l’enllestíem pensant amb vosaltres!

Bones Festes! Us desitgem una plàcida i abellidora lectura!

L’EQUIP DE REALITZACIÓ DEL LLIBRET DE NA JORDANA 2015

* DESCARREGA *

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra