8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NA JORDANA RENOVA AMB JOAN S.BLANCH I CONFIA LA REALITZACIÓ DEL SEU PROJECTE DE FALLA GRAN PER A 2016 A UN EQUIP CREATIU LIDERAT PER JOSÉ LAFARGA I RAMÓN PLA.

L'artista JOAN S. BLANCH, autor de l'última falla infantil per a Na Jordana, que davall el lema Emotio va constituir, a pesar del veredicte del jurat, el monument més emblemàtic del passat exercici faller per la seua factura, enginy, cromatisme, qualitat d'execució i recursos expressius i narratius, serà novament el responsable de l'execució de la falla amb què els més menuts d'esta puntera comissió del Carme, tornaran a competir amb les màximes garanties en la categoria estrela de les falles infantils de València

Esta serà la sexta col·laboració amb Na Jordana d'un mestre que ha creat escola en l'àmbit de les falles infantils amb els seus originals, didàctiques i creatives propostes orientades específicament als xiquets i la producció dels quals ha sigut motiu d'homenatge i anàlisi per part de destacats representants i experts de l'àmbit festiu i cultural de la ciutat de València i que contínua sent motiu d'elogi tant per al públic en general (prova d'això són els tres indults del foc que l'artista ha reportat a la comissió) , com per als col·legues d'ofici o els responsables de moltes comissions punteres de la ciutat, que, independentment del criteri del jurat qualificador, seguixen disputant-se els seus servicis.

Després d'uns dies de reflexió i de desencant, que inicialment havien portat a Blanch a prendre la decisió de prendre's un impàs com a constructor de Falles, el creador assumix novament el repte de partir de zero per a revalidar amb el seu art el seu indiscutible talent. Impulsor del concepte de la "falla doble", la seua proposta per a 2016, novament mostrarà una connexió temàtica amb el lema del momumento de gran format sufragat per Na Jordana. 

Per a l'execució de la falla gran, Na Jordana, ha forjat un equip creatiu integrat per professionals en diverses disciplines, com aquells que en els anys 2005 o 2013 li van reportar tants èxits.

En esta ocasió l'artista faller de Cullera JOSÉ LAFARGA PALOMARES,todo un referent en la construcció d'antólogicas falles de la secció Especial, que tanta versatilitat i rigor en l'execució ha mostrat a l'hora de plasmar en volum projectes elaborats per dissenyadors dels més dispars estils, amb el disseny de l'il·lustrador RAMÓN PLA, la incursió del qual en el món faller és tot un referent de qualitat i d'unitat d'estil, liderarà un col·lectiu de documentalistes, guionistes i cineastes que tant a nivell estètic, com a crític i humorístic refermaran el distintiu esperit de Na Jordana. 

LAFARGA, BLANCH i PLA són els tres agarres amb que Na Jordana s'aventura a jugar l'atzarosa partida fallera de l'any próxim. 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra