8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

I LA FALLA ESPECTACLE VA ENCENDRE.

Eren les 00.00h del 15 de març quan la Plaça del Portal Nou i els voltants del Pont de Sant Josep acollien gentades de visitants expectants per presenciar la première de l’espectacle de llum i so que des del 16 al 19 de març oferirà  cada hora Na Jordana de 20.00h a 2.00 h.  Per a l’ocasió, però, la comissió del Carme conjuminà els efectes audiovisuals amb una acurada  performance  on s’alternaren declaracions de principis, música electrónica, accions parateatrals, coreografies, discursos, efectes pirotècnics i danses tradicionals.

Un seguici de jordaners, amb la seua testimonial presència, recolzaren les paraules del president de la comissió qui, escortat  per Carlos Corredera,  dissenyador i guionista del cadafal que es presentava en societat i els representants de Na Jordana de 2015, Aina Errando, Natàlia Berjón i Guillem Borrego, proposà a la concurrència efectuar un viatge interplanetari a la recerca de noves formes de vida i també de fer festa més  tolerants i respectuoses amb la diferència que les que vivim. Aina i Pere, com a ambaixadors del col·lectiu del Carme, s’acomiadaren dels seus per a endinsar-se en una aventura interespacial conduïda pels assistents de vol de Na Jordana Airlines al ritme del tema I’m so excited!  Des de les altures, la fallera major  proposà la millor forma de descobrir i respectar  altres formes de transcórrer per mitjà de la recerca d’allò que tots gauardem al nostre interior i que ens fa diferents de la resta.

La música de Marcos R. Conde, els efectes de llums projectats sobre el cadafal  i un simbòlic ascens  cap a l’infinit expressat pels castellets  de la  Jove Muixeranga de València  culminà el happening amb què la comissió trencà una llança a favor de la diversitat.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra