3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

 

Enyores les falles?, Trobes a faltar compartir taula amb els amics en el casal? Et mors per sentir a l'ambientet de festa?.

A Na Jordana ens hem proposat que això de FALLES TOT L'ANY siga una realitat tangible per a tots, aquells que formen part de la nostra comissió i per a qui vullga vindre a compartir amb nosaltres l'aventura de sentir-se en falles fora del mes de març.

La primera de les activitats que presentem en este projecte anual és la de les "Nits de Na Jordana" una successió de nits en què reviurem l'activitat del casal una nit de falles en comunió amb espectacles de xous, café-teatre, performances i festes.

Per al 16 de maig hem preparat una nit d'humor de la mà de "Meni Glamour". La nit començara a les 21'30 hores amb la recepció d'invitats i el servici del sopar. A continuació sobre les 11 tindrà lloc l'espectacle d'humor (per a tots els públics) i al finalitzar este seguirem la festa al casal amb música, amics i bon ambient.

Reserva la teua entrada escrivint a la direcció de coreu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  i vine a arreplegar-la els dimarts 5 i 12 de maig al casal de la falla de 18'00 a 21'00 hores. Vine a per la teua abans de que s'esgoten perquè l'aforament és limitat.

 

NOTA: La confirmació d'assistència a l'esdeveniment per les xarxes socials no assegura la localitat si no s'ha reservat i retirat l'entrada per les vies oficials del correu electrònic o la venda en el casal.

Preu entrada: 10EUR adultos/5EUR xiquets (5 - 14 anys) Reserves: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  Arreplega d'entrades i venda: Casal Falla Na Jordana (C/ Salvador Giner 9 - davall) Dimarts: 18'00 a 21'00 hores.

Pròximament més novetats i activitats d’enguany en la teua falla favorita, la falla de què tot el món parla, la falla Na Jordana. Mantín-te actualitzat de les últimes notícies de Na Jordana Buscant-nos en Facebook (Falla Na Jordana) ; Seguint-nos en Twitter (@najordana) i afegint-nos als teus cercles de Google+ (Falla Na Jordana)

Si estàs interessat o interessada a participar com FALLER/A este pròxim exercici no dubtes a escriure'ns a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  i t'informem del procediment.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra