3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NIT DE HUMOR A NA JORDANA

Els jóvens de Na Jordana van organitzar, dissabte passat, la primera de les #NitsDeNaJordana. Un esdeveniment que pretén donar el tret d'eixida de moltes més nits falleres, amb les que calfar motors, de cara a les falles de 2016.

L'acte en qüestió, va consistir en un sopar de picoteig d'allò més variat i abundant, en la que tots els invitats i amics en general van poder compartir taula amb els fallers de la comissió, creant un ambient propi de les nits de març. Els organitzadors de l'esdeveniment, van disposar un ambient especial amb una misteriosa il·luminació que avançava la gran incògnita de la nit:  l'aparició de l'espectacular Meni Glamour.

Ni l'entrada d'esta última, ni els seus comentaris, ni el seu repertori de cançons va deixar a ningú indiferent. Meni, havia fet bé els deures i durant més de 2 hores d'actuació, es va referir al públic assistent pels seus noms de pila, recordant velles anècdotes compartides amb alguns d'ells.

Ja entrada la nit finalitzava l'espectacle amb les felicitacions dels assistents als organitzadors i les piles carregades d'il·lusió per continuar fent falla en el barri, per a tots.

Si vas estar en el nostre esdeveniment i estas interessat a participar amb nosaltres com faller/fallera en el present exercici, no ho dubtes i possat en contacte amb nosaltres en c/ Salvador Giner 9, Telèfon: 963 914 032. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per a més informació sobre la nostres activitats i darreres notícies, Busca'ns en Facebook (Falla Na Jordana) , Seguix-nos en Twitter (@najordana) i afegix-nos als teus cercles de Google Plus (Falla Na Jordana).

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra