7_AVANTGUARDA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

"FESTES DE CARRER" JA FORMA PART DE LA GALERIA DE NINOTS INDULTATS INFANTILS DEL MUSEU FALLER VALÈNCIA.

A l’explanada del Museu Faller i davant la presència de les falleres majors de València, Estefania López Montesinos i Maria Donderis Sánchez, les seues respectives Corts d’Honor i el President de Junta Central Fallera, Francesc Lledó i Aucejo,  els representants infantils de Na Jordana 2015...

Natàlia Berjón Colomer i Guillem Borrego Monforte van procedir a lliurar a la col·lecció museística municipal el conjunt de menut format que resultà indultat del foc per 10.238 vots en la propassada Exposició del Ninot i que també va obtindre el premi “TíoMaravillas”, que, organitzat per la comissió Pérez Galdós- Calixte III, atorguen els representants infantils de les comissions falleres del sector Botànic-La Petxina.

Pere Borrego i Aina Errando, com a president i fallera major de Na Jordana, van acompanyar als nostres en un acte que comptà amb la presència dels mitjans de comunicació, l’artista Manuel Algarra i els representants de la comissió Almirall Cadarso-Comte d’Altea.

El cap dels fallers de Na Jordana va fer ús de la paraula per disculpar l’absència de Joan S. Blanch, mestre de mestres i vertader protagonista de l’acte,  i  per felicitar a l’artista i als fallers de la comissió mereixedora de l’altre indult d’enguany.

La cabalística ha fet possible que el 2015, la comissió del Carme lliurara al consistori el seu 15é grup de figures que ha aconseguit lliurar-se de les flames del foc. Amb este són ja cinc els grups de Joan S. Blanch que formen part de la col·lecció infantil dels indultats (tres d’ells realitzats  per a falletes de Na Jordana) i amb ells el nostre artista, segons va indicar el president, passa a engrossir la reduïda elit de creadors que ostenta el rècord d’indults.

La colleta de Mensín, protagonista absoluta del monument Emotio, de què formava part el ninot indultat infantil de 2015, des de hui entra a formar part de la història de les Falles.

 

Discurs del president de Na Jordana en l’acte de lliurament del ninot indultat infantil de 2015 al Museu faller.

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra