8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

Els estudiants internacionals de la CEU-UCH coneixeran des de dins les Falles de València

L'Associació Cultural Fallera Na Jordana i la Universitat CEU Cardenal Herrera han subscrit un acord de col·laboració per a promoure la immersió cultural dels estudiants d'altres nacionalitats.

L'Associació Cultural Fallera Na Jordana i la Universitat CEU Cardenal Herrera han subscrit un conveni de col·laboració pioner que permetrà als estudiants internacionals que estan cursant els seus estudis en el campus valencià de la CEU-UCH viure des de dins el món de les Falles.

El nou acord facilitarà als alumnes d'altres nacionalitats conéixer com a protagonistes un tret cultural identitari i diferencial com són les Falles de València, a més de relacionar-se amb altres joves de la seua edat, més enllà dels seus companys de la Universitat.

Encara que es tracta d'una proposta d'immersió cultural destinada fonamentalment a estudiants estrangers, també està oberta als alumnes de la Cardenal Herrera que procedixen de diferents comunitats autònomes.

Viure les Falles des del mes d'octubre

Els estudiants que ho sol·liciten podran participar en les nombroses activitats de Na Jordana durant tot el calendari faller, guiats pels joves de la Falla.

La immersió començarà a l'octubre i conclourà després de la setmana fallera. Inclourà la participació dels universitaris internacionals en la tradicional lectura pública del Tirant lo Blanc el 9 d'Octubre; una jornada d'indumentària tradicional valenciana amb visites a tallers de confecció de vestits, teles i orfebreria; demostracions de danses, al novembre, al Barri del Carme; la confecció del Betlem de la falla; visites guiades al taller de la Falla gran per a veure el procés de construcció; visites al Museu faller i a l'Exposició del ninot; així com activitats de tall més lúdic, dins ja de la setmana de Falles.

La Universitat CEU Cardenal Herrera compta amb 920 estudiants estrangers matriculats en els seus graus i postgraus (al marge dels alumnes provinents de programes d'intercanvi internacional) procedents, majoritàriament, de França, Taiwan, Hong Kong, Itàlia, Regne Unit, Escandinàvia, Alemanya, el Marroc i l’Amèrica Llatina..

 

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra