8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

WILKOMEN, BIENVENUS, WELCOME...

Na Jordana present en el Welcome Day del CEU-Universitat Cardenal Herrera

Comença el curs acadèmic  i, passat l’estiu, l’alumnat s’aplega a les universitats per reprendre  els hàbits d’estudi, per formar-se i per conviure. Alumnes provinents d’arreu del món, de vegades, trien per a estudiar un país diferent al seu d’origen amb la intenció d’aprendre un idioma alternatiu i de conéixer una cultura i uns usos i costums diferents.

Enguany, Na Jordana, els ha obert de bat a bat les seues portes per tal de mostrar-los les nostres tradicions i de convidar-los a viure la Festa des de dins, a compartir estones d’oci i de lleure. A tal efecte dimarts 8 d’octubre  hem estat presents en el Welcome Day  o Festa de Benvinguda del CEU-Universitat Cardenal Herrera, que ha tingut lloc al campus d’Alfara del Patriarca per tal de instar-los a prendre part en el nostre programa d’immersió sòcio-cultural.

Un equip de  joves fallers i falleres han mediat i raonat amb diversos grups d’alumnes de distintes nacionalitats i des del nostre stand els han explicat i mostrat a grans trets què són les Falles i què fem a Na Jordana, convidant a tots ells a participar en la sessió d’acollida que tindrà lloc el proper 25 de setembre a la seu social de Na Jordana.

La rectora i la vicerectora del CEU i els nostres representats de 2015, Pere, Carme i Guillem, hi han estat presents també  per testimoniar  l’acord comú  entre Universitat i comissió de facilitar a la comunitat universitària l’accés a la Festa, la tradició i la cultura popular.

“Gaudeamus igitur, iuvenes dum sumus”

{oziogallery 654}

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra