3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PREMIATS TARGETA AMICS 2015-16 

Conclós l'exercici faller 2015-2016, afrontem amb mes il.lusió si és possible una nova etapa que esperem ens permeta continuar mantenint el prestigi i la dignitat que singularitzen la nostra comissió dins del context general de la festa per la seua visió i valors a l'hora de preservar i de contribuir a la difusió dels costums, la cultura i els senyals d'identitat del poble valencià.

Després de les múltiples intervencions festives, socials, lúdiques i culturals (publicacions, espectacles teatrals, concerts, exposicions i lectures col.lectives obertes a la participació veïnal i ciutadana) que van configurar l'exercici, només ens resta reiterar el nostre agraïment a aquells que han col.laborat, amb la seua aportació, al treball realitzat. Al llarg de l'any vos vam tindre informats i informades de les activitats mes emblemàtiques que vam emprendre. No obstant això, ens resta notificar-vos les persones agraciades en els sortejos de la Targeta d'Amic 2016:

      -    El “ninot” de nostra falla infantil “MUAC” realitzada per Joan S.  li va correspondre al titular de la targeta n. 156, Andreu Case Olmos.

      -    La "targeta de El Corte Inglés de 200 €", va recaure en la targeta n. 251 emesa a nom de, Manuel Montesinos Ferrandis.

Enhorabona ais agraciats!

Amb la confiança que podrem continuar comptant amb la vostra ajuda, vos saludem amb la cordialitat  de sempre.

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra