2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NOVA EDICIÓ D’UNA FESTA PER A TOTS 

El passat dijous 13 d'octubre es va inaugurar, en l'esplanada del C. C. Nuevo Centro, la nova edició d’Una Festa Per a Tots, per tal de presentar els projectes de falla de les comissions que conformen la Federació de Falles d’Especial y dels projectes de les falles municipals 2017. A la inauguració van acudir el nostre president, Pere Borrego Pitarch; la nostra fallera major infantil 2017, Maria Albella; la regina del casal de Na Jordana 2017, Dolores Atienza; així com els nostres artistes infantils, els germans García Pérez; el dissenyador de la nostra falla gran, José Gallego; i l'artista de la nostra falla gran, Toni Pérez. Es va procedir també a la inauguració dels diferents stands comercials habituals en esta cita de la federació.

En l'exposició, oberta fins al migdia del diumenge 16 d'octubre, vam donar a conèixer nostres dues propostes de falla per al present exercici a través de l'esbós i maqueta: “Marieta… ja et tinc!” per a la infantil i “Commedia” per a la falla gran.

Al llarg del cap de setmana, i organitzades per la federació, es van desenvolupar diferents trobades culturals en l'espai comercial. El divendres 14, vam poder gaudir de l'actuació del cor AAACEMA. El dissabte 15, el públic assistent va poder gaudir del gran xou d'acrobàcies “Pensa en Wilbur!” i del concert de Música Festiva a càrrec de la Banda de Paiporta. A la vesprada, en el pati interior del C. C. Nuevo Centro, va tenir lloc l'habitual col·loqui i taula redona amb alguns dels artistes que realitzen els projectes de la federació per a 2017, moderada per Julio Torras, Fernando Manjón i Miguel Guillot. A l'interior de la sala d'exposicions vam poder gaudir de l'actuació del grup Sans Voulant i del grup de jazz Stateroom Three.

La nit del dissabte, es va procedir a la cremà de la falla realitzada per Juanjo García en l'esplanada del centre comercial, recolzant la candidatura de les falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Seguidament, en el Saló Imperi Expo-Hotel, es va celebrar el sopar de confraternidad de les comissiones integrants de la federació i el lliurament de records i insígnies als màxims representants, que va concloure amb l'actuació d'Emilio Solo i la festa jove.

La programació va concloure el diumenge 16 amb la degustació popular d'orxata i fartons i amb l'actuació del mag Peter Pardo, que va posar fi a un intens cap de setmana en una de les cites falleres més esperades de l’excercici.

{oziogallery 660}

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra