3_ART.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

INAUGURACIO DE UN NADAL DE PAPER

El passat diumenge 11 de desembre, en la nostra seu social, va quedar inaugurada l'exposició sobre la tradició dels betlems de paper que podrà visitar-se amb entrada lliure fins al pròxim dia 4 de gener.

La mostra compta amb un betlem de papiroflèxia realitzat per la comissió sota les directrius de l'Associació Espanyola de Papiroflèxia de València; una estupenda col·lecció de betlems de paper procedents de nou països diferents, a més de nombrosos exemplars betlemístics impresos en diverses ciutats espanyoles; una sèrie de quasi 200 làmines betlemístiques procedents de la col·lecció de Jaime P. Baladó, col·laborador en diverses col·leccions monogràfiques sobre aquesta modalitat de betlems; a més de dos betlems dissenyats per a l'ocasió per l'humorista gràfic Antoni Ortiz “Ortifus” i per l'il·lustrador gràfic Carlos Corredera, també amb un repàs fotogràfic de les diferents propostes betlemístiques desenvolupades per la nostra associació els darrers anys.

L'acte es va iniciar amb la benvinguda de Guillem Borrego Monfort i va comptar amb la intervenció de Jaime P. Baladó, qui va explicar l'origen de la seua afició per este particular format i la formació de la seua col·lecció. L'acte es va tancar amb les paraules del nostre president, Pere Borrego Pitarch, subratllant la importància del recent reconeixement de la UNESCO i de la tradició del betlem. En acabar, junt a la nostra fallera major infantil 2016 Maria Albella, es va ubicar l'última peça de l'exposició.

L'exposició de betlems podrà visitar-se els dies laborables de 17h00 a 21h00 i els dissabtes i diumenges de 10h00 a 14h00 i de 17h00 a 21h00.

Us esperem!

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra