8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

CONCERT RECITAL ‘COBLES PER LA LLIBERTAT’ 

Poesia i llibertat van inundar la Sala Alfons el Magnànim, en un concert recital organitzat per  Na Jordana

El passat divendres 29 de setembre, en el saló Alfons el Magnànim del Centre Cultural de la Beneficència, va tenir lloc el recital poètic i coral “Cobles per la llibertat” en el context de les activitats desenvolupades per l'Associació Cultural Falla Na Jordana amb ocasió del  XVII edició del Tirant de Lletra.

L’acte va comptar amb la presència dels nostres màxims representants per a l’exercici 2017/2018: Pedro Borrego Pitarch, Nuria Llopis Borrego (fallera major), Anna Maria Nave Fullana (fallera major infantil) i Oliver Martínez Castelló (president infantil).

La trobada, conduïda per Anna Marí, va comptar amb quatre rapsodes d'excepció que van posar veu a poemes de Vicent Andrés Estellés, Joan Fuster, Miguel Hernández i Paul Éluard que van tenir com a fil conductor el tema de la llibertat: Verónica March, Daniel Tormo, Isabel García Canet i Francesc Anyó.

El fermall a la poètica vetlada ho va posar la participació de la Coral Giner de la Societat Musical el Micalet de València dirigida per Miquel Juan García amb adaptacions dels següents temes: Cançó d'amor i llibertat (Lluis Llach), Grandola vila morena (Popular - José "Zeca" Alfonso), Cant a la llibertat (adaptació d'Àngel Martinez). La cançó del poble (“Els miserables”), No te n'oblibles mai (poema de Salvador Espriu i arranjaments de Miquel Juan), Veles e Vents (Ausiàs March, Raimon i Oltra), Un món meravellós (Weis i traducció de Miquel Juan).

{oziogallery 664}

Imatges: Antonio Cortés Latre y Na Jordana

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra