6_ICONA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

VOLEU AMICS, VOLEU ALT! 

Na Jordana torna a triomfar, després de set anys, en el concurs de presentacions organitzat per Junta Central Fallera..

Dit triomf, va ser gràcies a l’apropòsit “La gàbia del periquito” signat per Jesús I. Català per a exaltar a Nuria Llopis Borrego; obtenint no solament el primer premi de presentació, sinó també el de millor direcció per a Pere Borrego i Ilion Trebicka, el primer premi de millor actriu per a Eva Atienza, el segon premi de millor actor per a Julián Pastor i el tercer premi de millor actriu per a María José Gallego.

Tot un reconeixement per a l'enorme treball col·lectiu en el qual tot l'equip tècnic i artístic es va entregar al màxim el passat 10 de febrer en el Teatre Talia de València.

Na Jordana recupera el preuat tron d'aquest concurs, que ha sigut una de les senyes d'identitat de la nostra associació, vinculada de manera irremeiable a l'activitat teatral dins del col·lectiu faller, convertint-se en un autèntic referent. Amb este premi, són ja 40 els que Na Jordana acumula com a millor presentació de les Falles de València.

Després de rebre la notícia en la seu de Junta Central Fallera, els nostres màxims representants es van traslladar a la nostra seu social per tal de celebrar amb la resta del col·lectiu el triomf, gràcies a una presentació que, pel seu muntatge, qualitat i contingut, ja ha passat a la història fallera.

Va per tu, Álex! 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra