2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

ENDAVANT, REPRESENTANTS DE NA JORDANA 2019! 

Al final de la Junta General extraordinària de 18 de juliol, el president de l'executiu de Na Jordana, Pere Borrego Pitarch, amb el suport unànime de la resta dels i de les components de la comissió, va fer públics el noms dels quatre representants simbòlics de Na Jordana per a les pròximes festes falleres.

La xiqueta Claudia Guillen Bartual, filla de la nostra companya i fallera major de l’any 2004 Arantaxa bartual Jiménez, va ser nomenada fallera major infantil per a l'exercici 2018/2019 junt a Guillermo Villena Romero, qui ocuparà la presidència infantil durant el pròxim any.

Igualment, va ser nomenada fallera major 2018/2019 la senyoreta Diana Rey Pajares, qui va representar als xiquets i a les xiquetes d'esta comissió el 2004, i que liderarà enguany per mèrits propis els valors del col·lectiu en el qual ha crescut, conviscut i on s'ha format com a activa fallera de base.

Verónica Bartual Jiménez, tia de la fallera major infantil del present exercici i que també va ser fallera major de Na Jordana el 2008, exercirà com a Regina del casal.

I per a demostrar la satisfacció personal de la seua família, amics i membres de la comissió; es va procedir al brindis, a la foto record i a les seues primeres paraules en el càrrec, sempre amb el profund desig de gaudir un any pletòric de festa.

AMUNT NA JORDANA!.

{oziogallery 681}

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra