Falla NaJordana

  • 2019-Cabecera02
  • 2019-Cabecera03
  • 2019-Cabecera07
  • 2019-Cabecera05
  • 2019-Cabecera06
  • 2019-Cabecera08
  • 2019-Cabecera01
  • 2019-Cabecera04

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

LLIBRET 2019

   

XICOTETA MISS CLAUDIA 

El passat cap de setmana, la nostra fallera major infantil de 2019, Claudia Guillén Bartual, va ser preseleccionada com a candidata a fallera major infantil de València 2020.

Igual que ho fera anys abans la seua mare, Arantxa Bartual (cort d'honor de la fallera major de València 2005), Claudia va desfilar per la passarel·la dels Jardins del Palau de la música, al costat de les candidates de la resta de falles del Sector del Carme, davant l'atenta mirada del jurat de Junta Central Fallera i l'aplaudiment de tots i totes els i les que vam anar a donar-la suport.

En aquest esdeveniment també participà, la nostra companya i periodista Nuria Llopis (fallera major infantil de València 2006) qui va conduir l'acte al costat de Daniela Esteve (cort d'honor de la fallera major de València 2018).

Després d’un audiovisual amb imatges de les candidates, la nostra xicoteta Claudia va desfilar en primer lloc, amb el número dos, i després d'una ràpida decisió del jurat, les falleres majors de València 2019, Marina Civera i Sara Larrazabal, presents totes dues, al costat de les seues corts d'honor, van llegir davant tots i totes les i els presents, el nom de les candidates preselecionades, entre les quals es trobava la nostra Claudia.

Volem felicitar a totes les xiquetes de les 11 falles que van participar, per prendre part d'un esdeveniment que a la seua manera, prolonga la vida i la presència de la festa fallera durant estos mesos d'estiu i a més, volem donar l'enhorabona a les altres dues preselecionadas: María Gracias Vegades de la falla Marqués de Car-Doctor Chiari i Aitana Pla González de la falles Blanqueries.

Els i les que coneixem a Claudia, sabem que esta experiència significa per a ella un honor tan gran com el d'haver representat durant tot un any als fallers i falleres de Na Jordana i estem segurs i segures que ho farà tan senzilla i dignament com l'hem vista desembolicar-se des que va nàixer.

El mes vinent de Setembre, estarem recolzant-la en el següent escaló, per a aconseguir la seua meta, representar al món faller infantil de la ciutat de València, però com deia Jorge Bucay en les seues cartes per a Claudia “els records són ací i ara, no allí llavors” aixi que esperem que gaudisca del camí.

Fotografías: Mónica Bueno, Fallas VLC, archivo Na Jordana.

Representants

Monuments

Tirant de Lletra