5_ TRADICI.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NOMÉS FALTÀ QUE SONARA “LA MARSELLESA”

Cremà de les falles de Na Jordana, 2013

"Los organizadores de la falla se resistían. Había que esperar a que cerrase la noche. Pero la muchedumbre estaba dominada por esa impaciencia que, entre gente levantina, basta que sea manifestada por uno para que los demás se sientan contagiados...

CAP A L’OFRENA

Amb el mos a la boca, Na Jordana, desfilà junt a la resta de comissions del sector del Carme cap a la plaça de la Mare de Déu. Malgrat la intempestiva hora de concentració gentades contemplaren la cistella de flors que la degana comissió oferí a la Geperudeta.

L’ODISSEA ESCENA A ESCENA I EPISODI A EPISODI

Admira i  contempla cadascun dels episodis que integren esta “Odissea” fallera.  Un premi a oblidar per a una falla inoblidable.

EL MÓN DE LA CULTURA I DE LA IL·LUSTRACIÓ S’APLEGA A LA PLAÇA DEL PORTAL NOU LA NIT DE LA PLANTÀ

Il·lustradors i col·laboradors de Na Jordana participaren al popular sopar de la plantà que tingué lloc a les immediacions del recinte que acull les dues propostes falleres sobre l’Odissea.

UN PREMI QUE ES QUEDA MENUT PER A UNA GRAN ODISSEA, TOT I QUE ESTÉ EXPRESSAMENT CONCEBUDA PER ALS XIQUETS

Tercer premi. Per a experts en Belles Arts? Per a guionistes de prestigi? Per a reputats creadors? Per a un grup d’experts que garantitzen fer ús d’un criteri assaonat?  No, tan sols  per al jurat designat per J.C.F..

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra