8_LLENGUA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

I ELS VA NOMENAR A BESOS

Nomenament dels representants anuals de Na Jordana per al 2016

En finalitzar la Junta General d’11 de juny, el president de l’executiu de Na Jordana, amb el suport unànime de la resta dels i de les components de la comissió, va fer públics els noms de tres dels quatre representants simbòlics de Na Jordana  per a les properes festes falleres.

El xiquet Guillem Borrego Monforte, de la tercera generació d’una nissaga vinculada a NJ des de la seua refundació, un any més  exercirà com a presidentet de la xicalla. Ma. Jesús Alcaide Sanz, esposa del president, component de Na Jordana des del 1966 i fallera major de la comissió el 1971, serà la reina del casal i Carme Llopis Borrego, també cruïlla de llinatges jordaners, serà la seua fallera major.

Des del seu naixement Carme forma part de Na Jordana i el 2005 representà els xiquets i xiquetes d’esta falla conjuntament amb la seua germana Núria, qui fou fallera major infantil de València un any després. Meitat d’un tot indisolube al resplendor o a l’ombra de la festa, enguany li arriba el moment de liderar per mèrits propis els valors del col·lectiu en què ha crescut, conviscut i on s’ha format com a activa fallera de base.

Casualment  el 2016 farà just 50 anys que  aquell que serà el seu president representà junt a sa mare als menuts de Na Jordana.

Per a conferir als seus tres familiars  la representativitat de la comissió i  fer-los  palesa la seua satisfacció personal per compartir amb ells un any pletòric de festa, Pere Borrego Pitarch , va nomenar-los amb tres emotius besos.

 

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra