4_CULTURA_a.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

El 9 a les 9 en la falla 9 

El passat dia 9 de març, en la nostra seu social, va tenir lloc la presentació a la premsa i als nostres col·laboradors del llibret 2018 Na Jordana, refugi de llibertat en el ja tradicional sopar del dia 9 a les 9 hores en la falla número 9 en el número 9 del carrer Salvador Giner.

LLARGA VIDA ALS REIS DE NA JORDANA! 

El passat dissabte dia 3 de març, en la nostra seu social, va tenir lloc la festa dels reis del casal de Na Jordana 2018: Vicent Borrego Pitarch i Jesús I. Català Gorgues.

VOLEU AMICS, VOLEU ALT! 

Na Jordana torna a triomfar, després de set anys, en el concurs de presentacions organitzat per Junta Central Fallera..

EXALTACIÓ DE LES FALLERES MAJORS DE NA JORDANA 2018 

El passat dissabte dia 10 de febrer, el teatre Talia de València va ser l'escenari per a la exaltació de les nostres màximes representants per al 2018: Anna Maria Nave Fullana i Nuria Llopis Borrego.

 

Na Jordana acaba de rebre la colpidora notícia de la mort del seu comptador Àlex  Campón, component actiu de la comissió des del 1994 i faller de socarrel en possessió del bunyol d'or amb fulles de llorer. Una sobtada i imprevista malaltia ens l'ha furtat sobtadament. La molt traïdora se l’ha endut, de repent, sense deixar-nos reaccionar. Només fa uns dies ell es trobava, com sempre, il.lusionat, preparant junt als seus companys i companyes, la presentació de la fallera major, entregant-s'hi amb eixa passió amb què ho feia en tots els projectes de la seua falla, perquè duia a Na Jordana a la sang. L’estimava tant que va transmetre la passió, l’admiració i el respecte que hi sentia als seus.

A Lucia, la seua filla i a Raquel, la seua dona. COM T’ANEM A TROBAR A FALTAR COMPANY!

Per sempre el reconeixement del col.lectiu de Na Jordana i de quants amics i amigues has deixat ací..

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra