2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

CLAUSURA DE LA XVII EDICIÓ DEL TIRANT DE LLETRA AMB NOM DE DONA 

El diumenge dia 8 d'octubre va tenir lloc la clausura oficial de la XVII edició del Tirant de Lletra amb la lectura dels últims capítols de la novel·la en el pati del Palau de la Generalitat per tercer any consecutiu.

Com a lectors convidats, vam comptar amb la presència de Pere Fuset –Regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València-, Carmen Amoraga –Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana-, Ramon Ferrer –President de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua- i Ximo Puig –president de la Generalitat, i encarregat de la lectura de el Deo Gratias- qui també va dirigir unes paraules agraint el compromís de Na Jordana per la nostra llengua i patrimoni. En el mateix acte, el nostre president, Pere Borrego Pitarch; va pronunciar un discurs fent balanç de la rellevància cultural del Tirant de Lletra i de la labor realitzada per la nostra associació.

Eixa mateixa nit, després del sopar, la nostra seu social va acollir “Les intimitats del Tirant”, el café-teatre que té lloc entre el 8 i el 9 d'octubre. Enguany, a càrrec d'Óscar Tramoyeres, amb el seu humor folk i l'espectacle “En poquet m’aconforme”.

El matí del 9, dia de la Comunitat Valenciana, va tenir lloc la foto record de la ja passada edició del Tirant de Lletra. Enguany, el marc triat va ser el Convent de la Trinitat a València, amb un acte d'homenatge a Sor Isabel de Villena, del que va ser abadessa. Amb la seua obra, el Vita Christi, va ser pionera i abanderera del protofeminisme en la nostra literatura. Un fermall d'or a una edició del Tirant en la qual, per dret propi, la dona ha esdevingut un eix central.

Agraïm la col·laboració i participació de tots els que han compartit esta activitat cultural amb nosaltres. Us esperem en la pròxima edició.

Llarga vida al Tirant de Lletra!

Visca el Tirant de Lletra 2018!.

{oziogallery 667}

Imatges: Antonio Cortés Latre i Na Jordana

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra