2_FESTA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

XVII FESTA PER A TOTS 

El passat divendres 13 d'octubre es va inaugurar, en el recinte d’exposició de l'esplanada del C. C. Nuevo Centro, una nova edició d’Una Festa Per a Tots, on la nostra Associació Cultural Fallera junt a la resta de les falles de la Federació de Falles de la Secció Especial (FFSE), va presentar els projectes per al exercici 2017/2018. Un any més també es van poder vsitar els projectes de les falles municipals del proper exercici faller.

A la inauguració d’este cap de semana d’activitats ens van representar el nostre president, Pedro Borrego Pitarch; les nostres falleres majors de 2018: Nuria Llopis Borrego i Anna Maria Nave Fullana i el nostre president infantil Oliver Martínez Castelló. Junt a ells anaven els responsables de la realització dels nostres projectes d’enguany: els artistes de la falleta infantil els germans Javier i Juan Jesús García Pérez; el dissenyador de la nostra falla, José Gallego Gallego; i l'artista faller Toni Pérez Mena. Eixa mateixa nit es va procedir també a la inauguració dels diferents stands comercials habituals en esta cita de la federació de mà de les, recentment nomenades, falleres majors de València Daniela Gómez de los Ángeles i Rocio Gil Uncio.

En l'exposició, que va estar oberta fins a la vesprada d’ahir 15 d'octubre, la gent va poder vore les nostres dues propostes de falla a través de l'esbós i la maqueta de: “Llibertat” i “Nòmades. Donetes a tota màquina”. Per cert, la nostra maqueta es va convertir en tot un referent per a aquells que cerquen fotos originals i interessants per a les xarxes socials. William Wallace va aguantar estoicament la pose per a tots els “instagramers” que van passar a visitar-ho. Estem segurs que també ho farà a partir de març quan trepitge la plaça del portal nou.

Per saber més d’estes dos falles us recomanem que visiteu la secció de Monuments d’esta mateixa pàgina web. Ací trobareu la sinopsi i l’explicació que posteriorment serà completada al llibret de 2018.

Al llarg del cap de setmana, i organitzades per la FFSE, es van desenvolupar diferents trobades culturals en dit espai comercial. El dissabte 14, vam poder gaudir de l'actuació de temes musicals populars amb la banda “Los hombres de hueso”, un berenar de desgustació d’Orxata i fartons patrocinats per “Horchatas Mercader”, l'habitual col·loqui i taula redona amb alguns dels artistes que realitzen els projectes de la FFSE per a 2018, moderada i presentada per Manuel Ándres Zarapico i com a novetat, una exposició homenatge a l’artista José “Pepe” mantínez Mollà. A la nit tenia lloc el sopar de germanor entre les nou comissions que integren la FFSE.

Al dia seguent, diumenge 15 d’octubre, la programació va concloure amb l’actuació per a xiquets i xiquetes del mag  Peter Pardo, una nova oportunitat de degustació popular d'orxata i fartons i una desfilada d’indumentaria valenciana.

Des de hui fins al 14 de març anirem descobrit alguns del secrets dels nostres projectes a les xarxes socials, esteu atents i no us oblideu, que enguany a Na Jordana parlem de #llibertat i donetes a tota màquina #nòmades.

{oziogallery 668}

Imatges: Antonio Cortés Latre, Un Nou Parot, Malalt de falles i Na Jordana

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra