7_AVANTGUARDA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

ANNA MARIA NAVE FULLANA, UNA FALLERETA A TOTA MÀQUINA 

El passat dissabte 28 d'octubre va tenir lloc en la nostra seu social la proclamació de la fallera major infantil de Na Jordana 2018, Anna Maria Nave Fullana.

L'acte, conduït pel nostre president –Pere Borrego Pitarch- es va encetar amb el comiat de la fallera major infantil de Na Jordana 2017, Maria Albella Sala, amb un vídeo recordant el seu any de regnat i amb les paraules que tant el president com la fallera major de Na Jordana 2018 –Dolores Atienza Asensi- li van dedicar. Una emocionada Maria va dedicar paraules d'agraïment a la seua família i a la comissió per un any tan especial de la seua vida que sempre quedarà en el record de la història jordanera.

A continuació, es va donar la benvinguda i es va proclamar –amb la lectura de l'acta de la junta extraordinària del 18 de juliol per part del secretari de la comissió, César Barona- a Anna Maria Nave Fullana com a fallera major infantil del present exercici. Igualment, el president i el president infantil 2018 –Oliver Martínez Castelló- van dedicar unes paraules Anna Maria, amb els millors desitjos per a un intens any que comença replet d'actes i emocions. Desitjos que també va expressar una emocionada Anna Maria tot dirigint-se als assistents.

Finalment, Guillem Borrego Monforte, Aitana Miralles López i Maria Albella Sala, van intervenir en un breu sketch anunciant el contingut de la presentació infantil. “Només anònimes nòmades”, que tindrà lloc el pròxim 10 de febrer a la vesprada en el teatre Talía.

Abans del sopar, es van realitzar les fotos de família amb la comissió infantil, amb els representants d'agrupació de Falles del Barri del Carmen i la comissió executiva i col·laboradors de Na Jordana.

{oziogallery 669}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra