7_AVANTGUARDA.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

NURIA LLOPIS BORREGO, UNA “DANCING QUEEN” PER AL EXERCICI FALLER 2018 

El passat dissabte 4 de novembre, a la nostra seu social, va tenir lloc la proclamació de Nuria Llopis Borrego com a fallera major de Na Jordana per 2018. L'acte, conduït pel nostre president, Pere Borrego Pitarch; va començar amb la lectura -per part del secretari de la nostra Associació, César Barona- de l'acta de la junta extraordinària del passat 18 de juliol en la qual Nuria va ser la triada per ocupar el càrrec.

L'acte va començar amb el comiat de la fallera major de 2017, Dolores Atienza Asensi, amb un audiovisual repassant el seu any i amb la lectura, per part de la seua filla -Julia Tebar Atienza- de les paraules que Dolores va dedicar a la comissió donada la impossibilitat de poder assistir a l'acte.

Seguidament, es van projectar tres audiovisuals repassant la vida de Nuria vinculada a Na Jordana, el seu any com a fallera major infantil de València en 2006 i la trajectòria posterior fins al present exercici. Sempre ressaltant la important presència de la seua família en la vida i activitats de Na Jordana durant moltes décades. Per concloure l'acte, Nuria va dedicar unes emocionades paraules a tots els assistents, subratllant la importàni i suports de la familia que veu satisfeta la il·lusió que Nuria ocupe el càrrec de màxima representant de la comissió que és una part indivisible de la seua pròpia vida.

Com a colofó, la cantant Aisha Brodas va dedicar una versió adaptada a Nuria del cèlebre tema del grup ABBA "Dancing Queen", tan vinculada al seu any com a fallera major infantil. Molts van ser els assistents i amics que no van voler deixar d'acompanyar a Nuria en el dia de la seva proclamació. També es va comptar amb la presència dels seus companys i companyes de la Universitat UCH-CEU; la cort d'honor infantil de 2006 i la fallera major de València 2006, Lucía Gil; la cort d'honor i la fallera major de València 2017, Raquel Alario; els seus companys del programa de ràdio Gente de Fallas; representants de la Federació de Falles d'Especial i de l'Agrupació del Carme; a més dels mitjans de comunicació.

Abans del sopar ofert per la família, es van realitzar les fotos protocol·làries i el brindis, amb els millors desitjos perquè l'any de Nuria com a fallera major siga veritablement inoblidable

{oziogallery 670}

Fotografías: Antonio Cortés Latre, Adolfo González Vivas y Na Jordana. 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra