4_CULTURA_a.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

65 ANYS HOMENATJANT AL MESTRE SALVADOR GINER 

Des què el 1952 els fallers i falleres  de Na Jordana en col·laboració amb els membres de la Societat Coral “El Micalet” decidiren retre homenatge per primera vegada al mestre Salvador Giner, fundador d’aquella entitat cultural que va residir a la demarcació de Na Jordana, este homenatge conjunt, potser constituïsca l’acte més longeu del programa d’activitats culturals de la nostra falla.

El passat dissabte, 11 de noviembre, a les 19.30 hores els representants de Na Jordana, Nuria Llopis Borrego, Anna Maria Nave Fullana i Oliver Castelló Martínez, conjuntament amb altres fallers i falleres de la comissió,  reberen els socis i sòcies del Micalet i també als dansaires d’Alimara i del grup de danses dels fallers i falleres de les falles del barri del Carme. Després de col·locar l’habitual corona de llorer en la casa on va residir el mestre, el grup de danses dirigit per Salvador Mercado, inicià a la plaça del Portal Nou la tradicional dansà popular que culminà a la plaça del Carme.

Finalment a la seu social de Na Jordana tingué lloc l’habitual acte de germanor entre els participants i els promotors de l’homenatge.

 

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra