1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

PREMIS AMIC-AMIGA NA JORDANA 2017-18 

Conclós l'exercici faller 2017-2018, afrontem amb més il·lusió si és possible una nova etapa que esperem ens permeta continuar mantenint el prestigi i la dignitat que singularitzen la nostra comissió dins del context general de la festa per la seua visió i valors a l'hora de preservar i de contribuir a la difusió dels costums, la cultura i els senyals d'identitat del poble valencià.

Després de les múltiples intervencions festives, socials, lúdiques i culturals (publicacions, espectacles teatrals, concerts, exposicions i lectures col·lectives obertes a la participació veïnal i ciutadana) que van configurar l’exercici passat, només ens resta reiterar-te el nostre agraïment per haver col·laborat amb la teua aportació al treball realitzat. Al llarg de l'any et vam tindre informat o informada de les activitats més emblemàtiques que vam emprendre. No obstant això, ens resta notificar-te les persones agraciades, en els sortejos de la Targeta d'Amic 2018 :

  • El “ninot infantil” indultat de nostra falla infantil 2018, realitzat pels germans Javier i Juan Jesús García Pérez per a un “Amic o Amiga” de Na Jordana, (Sorteig Once 9/3/2018), li va correspondre a la titular de la targeta nº 606, de Salut López Duró
  • La tarjeta-obsequi de El Corte Inglés valorada en 300 €, (Sorteig Once 02/03/2018), va recaure en la targeta nº 033, emesa a nom de, José Aguilar Guillem

Enhorabona a les agraciades.

Confiem en poder comptar una vegada més amb la teua col·laboració i suport com a simpatitzant de la nostra Associació. Per la nostra part, tractarem amb el nostre esforç i la teua ajuda de contin uar il·lusionant-nos i il·lusionant-te per tal d’aconseguir els objectius, que després d’efectuar una anàlisi a consciència ens hem marcat.

Amb la confiança que podrem continuar comptant amb la teua ajuda, et saludem amb la cordialitat de sempre. Rep una coral abraçada.

Per l’Associació Cultural Fallera Na Jordana

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra