1_FUTUR.png

SPONSOR PRINCIPAL

PATROCINADORS

EL DARRER 1 DE L’ANY!

El passat 16 de desembre, la nostra associació va arreplegar el primer premi de betlems de disseny lliure en la categoria A del concurs organitzat per la Junta Central Fallera.

La nostra comissió, encapçalada pel nostre president, Pere Borrego Pitarch; la nostra fallera major 2019, Diana Rey Pajares; el nostre president infantil 2019, Guillermo Villena Romero i la nostra fallera major infantil 2019, Claudia Guillén Bartual; va acudir el diumenge al migdia a l'hemicicle de l'Ajuntament de València per tal d’arreplegar el palet que acreditava al nostre Betlem, “Un Nadal de Borumballa”, com el primer premi en la categoria A de disseny lliure 2018; un triomf que Na Jordana revalida després de quatre anys i pel qual ens sentim molt agraïts.

Claudia i Guillermo, sota l'atenta mirada del president de Junta Central Fallera, Pere Fuset Tortosa; van rebre el distintiu de la mà de la fallera major infantil de València 2019 Sara Larrazábal Bernal junt a la seua cort d'honor.

Després d’arreplegar el premi, es va realitzar la foto de família en el pont de sant Josep junt a l'escultura del patró de les Falles realitzada per Octavi Vicent. Pont i sant centren l'argument de la nostra proposta betlemnística d'enguany i així vam voler deixar constància posant amb el premi als peus de sant Josep artesà.

Amb el darrer premi de l’any tanquem un palmarés magnífic que ha confirmat este 2018 com el retorn de Na Jordana a la senda gloriosa: primer premi de presentació i de direcció, primer premi d'actriu, primer premi a l'ús i promoció del valencià de la Generalitat per al nostre llibret, primer premi d'enginy i gràcia per a “Llibertat!” i primer premi de Betlem; a més de molts altres reconeixements.

Què ens oferirà 2019? En unes setmanes ho sabrem....

{oziogallery 692}

Representants

 

Monuments

 

Tirant de Lletra